Ühetasandiline kaartide loendamine

Ühetasandiline kaartide loendamine

2016-07-22 10:46:23 - Braňo "Ace"

Kui eeldate, et kaartide loendamine näeb välja nii nagu filmides, olete pärast selle artikli lugemist ilmselt üsna üllatunud. Tegelikult pole teil mängus statistilise eelise saamiseks vaja ei fotograafilist mälu ega geniaalset mõistust.

Ühetasandiline (lihtne) kaartide loendamine Blackjackis

Olemas on mitu kaartide loendamise meetodit ja enamik neist on mõeldud vilunud ja väga vilunud mängijatele. Kuid ühetasandiline kaartide loendamine võib anda eelise ka neile mängijatele, kel pole Blackjackis nii palju kogemusi.

See kaartide loendamise moodus põhineb matemaatilisel mudelil, mis aitab mängijal jälgida, millised kaardid on veel pakis alles. Seejärel saab mängija oma strateegiat kohandada.

Loendamiseks pole vaja mingit imenippi

Kuidas see käib? Tavaliselt on mängija jaoks parimad kaardid kümned, poiss, emand, kuningas ja ässad. Väiksema väärtusega kaardid aga on paremad krupjeele. Miks? Kui pakis on mitu kümmet ja ässa, on mängijal suurem tõenäosus saada Blackjack.

Krupjee jaoks aga on suurema väärtusega kaardid ebasoodsad, sest ta peab lisakaardi võtma ka siis, kui tema käes olevate kaartide punktisumma on 16. Lihtsalt öeldes tähendab see, et juhul, kui krupjee käes olevate kaartide punktisumma on 16 ja laual on mitu väiksema väärtusega kaarti, võtab ta suurema tõenäosusega suurema väärtusega kaardi ja kaotab.

Ühetasandilise kaartide loendamise põhimõtted

Loendamise aluseks on kaartidele määratavad punktiväärtused:

  • + 1 punkti väikse väärtusega kaartidele (nt 2, 3, 4, 5, 6, 7)
  • 0 punkti 8 ja 9 puhul
  • – 1 punkti 10-le ja ässale

Põhimõte seisneb kõigi laual olevate jagatud kaartide punktiväärtuse arvestamises. Esialgu võib see tunduda raske, kuid harjutamine teeb meistriks ja te võite kindel olla, et mõne aja möödudes pole teil kaartide üle arvestuse pidamisega enam probleeme. Seejärel saate loendamise tulemusena saadud väärtuse põhjal oma panust kohandada. Laual olevate kaartide punktisumma võib olla näiteks järgmine.

  • Alla 1 punkti – tehke miinimumpanus
  • 2 kuni 3 punkti – panustage kahekordselt
  • 4 kuni 5 punkti – panustage kolmekordselt
  • 6 kuni 7 punkti – panustage neljakordselt
  • 8 ja enam punkti – panustage viiekordselt

Kasiino on sunnitud kaitsesse asuma

Kaartide loendamine on suurepärane strateegia just seetõttu, et see annab eelise mängijale. Seepärast püüab mõni tavakasiino tingimata välja selgitada, kas mängija loendab kaarte (nagu Ben Affleck võiks teile öelda). Kuid veebikasiinodes võib mängija alati end kuningana tunda.

Proovige lemmikmänge tasuta
Hispaania blackjack Kaardimäng Microgaming Mängi
Pontoon Blackjack Kaardimäng NetEnt Mängi
Royal Crown Blackjack Kaardimäng Novomatic Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun