Meist

See veebileht on osa hasartmängudele pühendatud veebilehtede võrgustikust. Selle autentse sisu autoriks on meeskond iGaming professionaale. Toimetajateks on: Emilio Valiota, Stipe Brnas, Roby Pedroso, lisaks välised levitajad. Kõik siin avaldatud sisu on autoriõigustega kaitstud.

Katsetame regulaarselt mänguautomaate, ruletti, blackjack’i ja teisi veebipõhiseid kasiinomänge. Üheskoos hindame erinevate Euroopa turul tegutsevate veebikasiinode pakkumisi.

Mängijad hindavad peamiselt mängude mitmekesisust, mängimismugavust, kasutajaliidest, kliendituge, mängu juhtelementide kasutamise lihtsust ja üldmuljet. Meie professionaalid aga kontrollivad turvalisust, brändi usaldusväärsust ja pakutavate teenuste taset. Seejärel tehakse teatavaks parimad ja autasustatakse neid kutsutud külaliste ees.

Kogu võrgustiku operaatoriks on:

    Grisio media Ltd.
    Edwin Wallace Rey Drive
    George Hill
    Anguilla

Säilitame oma töö suhtes vastutustundliku lähenemise.

Online hasartmängude regulatsioonid Eestis, reklaam

Eestikeelsed veebilehed on mõeldud spetsiifiliselt Eesti turule. See tähendab, et meil on ainult Eestis litsentsi omavate brändide kuulutused. Kui olete huvitatud reklaamist või koostööst, palun võtke meiega ühendust või saatke kiri meie EU turundusagentuurile: marketing@natalis.sk.

Proovige lemmikmänge tasuta
Hispaania blackjack Kaardimäng Microgaming Mängi
Pontoon Blackjack Kaardimäng NetEnt Mängi
Royal Crown Blackjack Kaardimäng Novomatic Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun