Vastutustundlik Blackjacki mängimine

Vastutustundlik Blackjacki mängimine

2015-08-07 14:10:41 - Braňo "Ace"

Nagu kõiki teisi mänge, tuleks ka Blackjacki mängida lõbusalt, heatujuliselt ja rõõmustades võitude ning meeldivalt veedetud aja üle. Enamik mängijaid ei satu siiski hasartmängusõltuvusse. Samas võib iga inimene vääratada ja puutuda kokku hasartmängude varjukülgedega.

Kuidas tunda ära hasartmängusõltuvust?

Esimene klassikaline viga: "Minuga seda ei juhtu, kõik on kontrolli all." Kaugel sellest! See võib juhtuda igaühega ja tuleb hoolikalt jälgida, et meeldivast ajaviitest ei kujuneks ebameeldiv sõltuvus. Kõige raskem on oma vigu tunnistada ja sellest veelgi raskem on endale tunnistada, et teil on probleem. Niisiis, ärge alahinnake tundemärke ja jälgige end juba ennetavalt. Vaadake end kriitilise pilguga ja küsige endalt mõned ebameeldivad küsimused.

  • Kas üritan hasartmängude abil oma rahaprobleeme lahendada?
  • Kas kulutan hasartmängudele rohkem kui minu rahaline seis võimaldab?
  • Kas mängin töökohal?
  • Kas mängin iga päev mitu tundi?
  • Kas veedan järjest vähem aega perega ja järjest rohkem mängides?
  • Kas mängin tihedamini kui kohtun sõpradega?
  • Kas üritan pidevalt oma rahalisi kaotusi tagasi võita?
  • Kas luban probleemidega tegeleda "pärast tänast mängu"?

Kui vastasite mõnele küsimusele jaatavalt, siis peaksite oma olukorda eriti tähelepanelikult jälgima. Kui vastasite jaatavalt rohkem kui ühele küsimusele, tuleks teil mängimine lõpetada ja abi saamiseks spetsialisti poole pöörduda. Teil on ilmnemas või juba tekkinud hasartmängusõltuvus.

Kuidas vältida sõltuvust?

Isegi kui te ei vastanud ühelegi küsimusele jaatavalt, ärge alahinnake mängukirge. Mängimine peaks olema eelkõige lõbus, mitte aga võidujooks naeruväärselt kõrgete auhindade peale.

Oluline on kehtestada ja järgida teatavaid reegleid, mis takistavad mänguhimu kasvamist sõltuvuseks.

Määrake võitudele ja kaotustele rahalised piirangud, kui need ületavad kindlaksmääratud summa, lõpetage mängimine. Ükskõik kui hästi või halvasti teil läheb, ükskõik, kas olete võidulaine alguses, keskel või lõpus, lõpetage tänaseks mäng. Nii loote head harjumused ja kui piirangud on õigesti valitud, ei jää te kunagi suurde miinusesse.

Valige mängimiseks kindel aeg. Määrake mõistlik piirang, kui palju aega tahate päevas mängimisele kulutada. Pidage sellest piirangust kinni. Kuni suudate seda teha, pole midagi karta. Mõnes kasiinos saate selle piirangu määrata otse kasutajaliideses.

Väga oluline on, et te ei mängiks alkoholi- ega narkojoobes. Alkohol ja teised mõnuained takistavad kainet mõtlemist. Mängige alati puhanult ja värske peaga. Siis on kindel, et mõtlete selgelt.

Mida teha, kui mul on hasartmängusõltuvus?

Kui tunnete, et ei suuda oma hasartmängusõltuvusega üksi toime tulla, otsige abi spetsialistidelt. Nõuandeid:

Usume, et mängides veedetud aeg toob teile ainult rõõmu ja et te ei pea kunagi ülaltoodud linkidelt abi otsima.

Proovige lemmikmänge tasuta
Hispaania blackjack Kaardimäng Microgaming Mängi
Pontoon Blackjack Kaardimäng NetEnt Mängi
Royal Crown Blackjack Kaardimäng Novomatic Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun