Lahtiütlus

See teabeportaal (Rulett online) pakub avalikku teavet veebikihlvedude, kasiinomängude ja pokkeri ning populaarsemate kihlvedude vahendajate ja veebikasiinode tingimuste kohta, kuid ei võimalda kihlvedusid sõlmida ega kasiinomänge mängida. Me ei ole veebikihlvedude sõlmija ega veebikasiinoettevõtja.

Kuna me ainult esitame enda partnerite Internetis kättesaadavat teavet, siis ei vastuta me selle sisu, värskenduste, täpsuse ega võimalike vigade eest.

Selle portaali käitaja ei vastuta kihlvedude sõlmimisest või reklaamitud veebikasiinodes mängimisest tulenevate kahjude eest. Skeemid ja mängustrateegiad ei taga veebikasiinos võitu, te kasutate neid omal vastutusel. Kui olete veendunud, et teil on võimalus veebikasiinos võita, lugege jaotist „Vastutustundlik mängimine” ning hinnake enda kihlveo- ja hasartmängusõltuvust.

Proovige lemmikmänge tasuta
Hispaania blackjack Kaardimäng Microgaming Mängi
Pontoon Blackjack Kaardimäng NetEnt Mängi
Royal Crown Blackjack Kaardimäng Novomatic Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun