Alternatiivsed Blackjacki strateegiad

Alternatiivsed Blackjacki strateegiad

2013-06-13 16:04:49 -

Maailmas pole tõenäoliselt ühtki teist mängu, milles õige strateegia valimine oleks sama oluline kui Blackjackis. Muinasjutulisi võite tõotavaid Blackjacki strateegiaid on palju. Kogenematule mängijale ei pruugi need siiski tulu tuua. Selgitame kaht sellist strateegiat, mis toovad mängijale sageli kaotuse.

Strateegia "Mitte kunagi lõhki"

Selle strateegia idee on selles, et kui mängija kaartide punktisumma on vahemikus 12–16, siis ta lisakaarti ei võta. Ta ootab ja loodab, et diiler (kasiino) "läheb lõhki", mille tulemusena mängija võidab. Kui otsustate alustada selle strateegiaga, siis võtke arvesse, et kasiino eelis suureneb peaaegu 4% võrra, mistõttu on see väga ebasoodus strateegia.

Strateegia "Järeleahvija"

Seda strateegiat kasutavad mängijad oletavad, et Blackjacki on parem mängida samamoodi nagu diiler. Diileritel on rohkem kogemust – nad teavad, mida teevad. Järeleahvimisstrateegiat kasutav mängija küsib lisakaardi, kui tema kaartide puntkisumma on 16 või väiksem. Mängija ei võta lisakaarti, kui tema kaartide punktisumma on 17 või rohkem.

Suurim viga, mille mängijad teevad, on splittide ja duublite kasutamatajätmine. Diileritel ei ole võimalust splittida ja duubeldada. Kuid see on üks kõige olulisemaid viise suurte võitude saamiseks (ja seda mitte ainult veebi-Blackjackis). Kui otsustate teha täpselt sedasama, mida diilergi, suureneb kasiino eelis kuni 5,5% võrra.

Proovige lemmikmänge tasuta
Hispaania blackjack Kaardimäng Microgaming Mängi
Pontoon Blackjack Kaardimäng NetEnt Mängi
Royal Crown Blackjack Kaardimäng Novomatic Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun