Blackjacki reeglid

Blackjacki reeglid

2017-12-20 16:45:48 - Braňo "Ace"

BlackJack – hasartmäng, mida tasub kindlasti proovida

Blackjack on üks populaarsemaid mänge, mis kasiinodes saadaval. See on ülemaailme fenomen ja üks populaarsematest kaardimängudest. strateegiaid ja trikke, saate oma võiduvõimalusi märkimisväärselt suurendada. Blackjacki mängimiseks ja võitmiseks on palju erinevaid juhendeid, näiteks raamat “Blackjack for Blood”, mille on kirjutanud legendaarne blackjacki mängija Bryce Carlson.

Esmapilgul on blackjack lihtne mäng ja erinevalt teistest mängudest ei põhine võitmine õnnel. Kui tunnete õigeid strategies and tricks, you can significantly improve your chance to win. There are many guides to playing and winning in blackjack, for instance the book "Blackjack for Blood“, written by legendary blackjack player Bryce Carlson.

Blackjacki reeglid mängijatele

Blackjacki mängitakse kaardipakiga, tavaliselt Prantsuse kaartidega. Saate mängida krupjee vastu ning teie eesmärgiks on saada suurem kaartide summa (väärtus), kui krupjeel, kuid mitte rohkem kui 21. Miks just 21? Sellepärast, et kõrgeim kahe kaardi summa on 21, kombineerides ässa ja kaardi, mille väärtus on 10. Seda võidukombinatsiooni kutsutakse blackjackiks. Kui teie kaartide summa ületab 21, siis te kaotate.

Alati on oluline meeles pidada järgnevat: Teie eesmärk on üksnes lüüa krupjeed kaartide väärtusega, mis ei ületa 21. Selleks on mitu moodust. Te kas lõpetate mänguvooru kõrgema väärtusega kaartidega, kui krupjeel või saate alguses kohe ässa ja kaardi, mille väärtus on 10. Krupjee võib samuti kaotada, kui tema kaardid ületavad summa 21.

Kaardi väärtused blackjackis

  • Kaardid 2 kuni 10-ni omavad nominaalset väärtust, mis tähendab, et neil on sama väärtus, mis kaardil kirjas.
  • Kaartide J (soldat), Q (emand) ja K (Kuningas) väärtus on 10.
  • Ässa (A) väärtus võib olla 1 või 11, olenevalt sellest, mida te eelistate.

Kaartide jagamine blackjackis

Pärast seda, kui panused on tehtud (žetoonide kujul), jagab krupjee kaardid vasakult paremale. Iga mängija saab 2 pildiga ülespoole kaarti. Krupjee saab samuti 2 kaarti, millest üks on pildiga allapoole. Mängijatel pole lubatud oma kaarte puutuda.

Kui teil on 2 kaarti, mille hulgas on äss ja mistahes kaart väärtusega 10, on teil käes blackjack ja te võitsite. Kasiino maksab teile 1,5 korda suurema summa, kui teie algpanus. Kui ka krupjee saab blackjacki on mäng viigis ja teie poolt tehtud panus jääb mängu,

Mängija võimalused mängu ajal

  • Hit/Draw (Kaart) – Mängija võtab krupjeelt veel ühe kaardi.
  • Stand (Seisa) – Passite või seisate, tähendab ei võta uut kaarti.
  • Double (Duubelda) – duubeldate oma panust. Sellel hetkel annab krupjee teile veel ühe kaardi ja mänguring lõpeb.
  • Split (Poolita) – poolitate mängu. Kui teil on sama väärtusega kaardid võite need lahku lüüa ehk poolitada – pärast seda jätkate mängides mõlema kaardiga eraldi. Sellisel juhul tuleb teil oma algne panus kahekordistada.
  • Surrender (Anna alla) – annate alla. Võite alla anda, kui teile ei meeldi oma kaks esimest kaarti. Sellisel juhul kaotate ühe poole oma panusest, mis läheb kasiinole.
  • Insurance (Kindlustus) – saate turvavõrgu. Kui krupjee esimene kaart on äss, võite endale selle eest, et krupjee blackjacki saab, kindlustuse võtta Seda tuleb teha enne, kui krupjee saab oma teise kaardi. Kõige rohkem saate kindlustuseks kasutada poolt oma panusest, väljamakse määr on 2: 1.

Olete mängust väljas

  • Kui teie kaartide summa ületab 21, isegi kui krupjee kaardid samuti selle väärtuse ületavad.
  • Kui otsustate passida ja rohkem kaarte ei taha.
  • Kui duubeldate oma panust, siis saate veel ühe kaardi ning mäng saab läbi.

Blackjacki reeglid krupjeele

Kui mängija saab oma käike ise valida, siis krupjee peab mängima fikseeritud ja deterministlike reeglitekogumi järgi.

  • Kui tema kaardid omavad väärtust 16 ja vähem, peab ta veel ühe kaardi võtma. Kui krupjee järgmine kaart ületab väärtust 21, peab ta mängijale väljamakse tegema – täpsemalt saab mängija tagasi oma panuse ja 100% lisaks.
  • Kui tema kaardid on väärtusega 17 ja rohkem, peab ta passima ega saa veel ühte kaarti võtta.

Blackjacki saab mängida mitmel moel. Selle eelduseks on reeglite teadmine, minimaalselt piisab, kui õpite ära vähemalt põhilised blackjacki lauareeglid ja strateegia. Kui olete algaja, on oluline esmalt keskenduda väikestele panustele või proovida blackjacki tasuta mängida.

Proovige lemmikmänge tasuta
Hispaania blackjack Kaardimäng Microgaming Mängi
Pontoon Blackjack Kaardimäng NetEnt Mängi
Royal Crown Blackjack Kaardimäng Novomatic Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun