Blackjacki süsteem Red Seven

Blackjacki süsteem Red Seven

2016-09-29 10:50:08 - Braňo "Ace"

Blackjacki kaartide lugemise süsteemid kuuluvad populaarseimate kaardimängustrateegiate hulka. Lõppude lõpuks on see loogiline. Iga kaardimängija soovib saada kasiino vastu eelise.

Hiljuti tutvustasime ühte lihtsaimat kaartide lugemise süsteemi (Hi-Lo-süsteem). Ent leidub ka mitmeid muid lahendusi ja süsteeme. Mõned neist põhinevad isegi otseselt Hi-Lo-süsteemil. Red Seven, mida täna tutvustame, on üks selline süsteem.

Algajatele sobilik Blackjacki strateegia

Süsteemi põhimõtted sarnanevad teiste lihtsate süsteemidega. See põhineb n-ö kõrgete kaartide (10 ja kõrgem) ning madalate kaartide (9 ja madalam) lugemisel. Red Sevenis kasutatakse järgmisi punktiväärtusi.

  • Kahed kuni kuued omavad väärtust +1.
  • Kaheksad ja üheksad omavad väärtust 0.
  • Kümned kuni ässad omavad väärtust –1.

Võisite märgata, et seitsmeid ei mainitud. See muudab Red Seven süsteemi teistest erinevaks. See süsteem on üks vähestest, mis eristab ka värve. Punaste seitsmete väärtus on +1 (nagu madalatel kaartidel), mustade seitsmete väärtus aga –1 (nagu kõrgetel kaartidel).

Kuidas kõrvaldada Red Seven süsteemi tasakaalustamatus?

Kogenud mängijad on juba märganud, et Red Seven on üks n-ö tasakaalustamata süteemidest. Neid iseloomustab see, et kõigi pakis olevate kaartide kokkuliitmisel ei ole tulemuseks 0.

Kuid ka seda saab lihtsalt tasakaalustada. Ärge hakake mängu alguses lugema nullist, vaid alustage arvust, mille saate siis, kui korrutate mängus kasutatavate kaardipakkide koguarvu miinus kahega. See tähendab, et kui mängus kasutatakse ühte kaardipakki, alustage lugemist arvust –2. Kui kasutatakse kahte pakki, alustage arvust –4, kui kolme pakki, siis arvust –6 jne.

Süsteemi Red Seven põhjal mängimine

See, kuidas numbreid mängu ennustamiseks kasutate, on teie teha. Nii nagu ülejäänud lihtsate lugemisstrateegiate korral, peate järgima mitut reeglit ja suuremad summad tähistavad teie jaoks paremat olukorda – see tähendab, et peaksite oma panuseid suurendama. Kui aga summa on väike, on eelis diileril ja teie võiduvõimalused on väiksemad – see tähendab, et te ei peaks palju panustama.

Peaksite aga nautima seda, et saate mängida süsteemi abil, kuigi see on hetkel lihtne. Keerulisemaid süsteeme tutvustame edaspidi.

Proovige lemmikmänge tasuta
Hispaania blackjack Kaardimäng Microgaming Mängi
Pontoon Blackjack Kaardimäng NetEnt Mängi
Royal Crown Blackjack Kaardimäng Novomatic Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun