Veebipõhised blackjackiturniirid

Veebipõhised blackjackiturniirid

2013-04-23 13:36:23 -

Enamik teist leiab praegu, et see kõik on tavamängijale harjumiseks liiga keeruline. Selles pole kindlasti midagi keerulist ja enamgi veel – tänu meie koostatud veebipõhise blackjackiturniiri reeglitele on kogu protsess muutunud veel lihtsamaks.

Veebipõhiste blackjackiturniiride põhitõed

Siiani olete mänginud kasiino, st kaardijagaja vastu. Seevastu veebipõhistel turniiridel lisab adrenaliini teiste mängijate olemasolu.

Põhimõte on sarnane veebipõhiste pokkeriturniiridega. Kasiino avab nii mitu lauda, kui palju on turniirile registreerinud mängijaid. Mäng kestab seni, kuni parimad kohtuvad viimases võidulauas. Võitjale kuulub kõik. Võidusummaks on kas protsent kogusisseostust või see määratakse enne veebiturniiri algust.

Võite osa võtta väikesest piirkondlikust veebiturniirist või näidata kõigile oma oskusi suurtel rahvusvahelistel turniiridel, kus on sadu mängijaid paljudest riikidest. Turniiridel ei mängita ainult blackjacki – võite osaleda ruletiturniiril või proovida õnne mänguautomaaditurniiril.

Veebipõhiste blackjackiturniiride strateegia

Mõned teist peavad blackjacki lihtsaks mänguks, mille reeglid saab selgeks mõne minutiga. Teiste mängijate sõnul on võimalikke strateegiaid nii palju, et mäng ei muutu kunagi igavaks.

Soovitame teil meelde jätta põhireegel: võita on loomulikult väga oluline, kuid palju olulisem on võita võimalikult suure arvu žetoonidega. Võimaluse võidulauas mängida saavad ainult parimatest parimad.

Seepärast peaksite selleks, et püsida veebiturniiril võimalikult kaua, võtma mõningaid riske. Teine väga oluline tegur on teie asukoht. Kui olete tagumisel positsioonil, peaksite loomulikult tegema oma vastastest suuremaid panuseid ja vastupidi.

Veendumaks, et see pole üldse keeruline, mängige enne esimesel veebipõhisel blackjackiturniiril osalemist mõned prooviringid meie veebisaidil.

Tulge ja lööge turniiridel kaasa
Proovige lemmikmänge tasuta
Hispaania blackjack Kaardimäng Microgaming Mängi
Pontoon Blackjack Kaardimäng NetEnt Mängi
Royal Crown Blackjack Kaardimäng Novomatic Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun