Blackjacki VIP-mängijad

Blackjacki VIP-mängijad

2015-08-13 10:22:38 - Braňo "Ace"

Kes on VIP-mängija?

Suurtele panustele mängijad – salapärased pooljumalad, kellel on suures koguses sularaha. Millisena teie VIP-mängijat ette kujutate? Enamik mängijaid ei oska kahtlustadagi, et suurepärase VIP-staatuse saavutamisel on vähe takistusi. Ja veelgi vähem koormab see rahakotti. Seda seepärast, et suurtele panustele mängijad ei pea üldse kasiinos hiigelsummasid kaotama nagu enamik inimesi arvab.

VIP-mängijad ei erine tegelikult palju teistest mängijatest, kes seda aunimetust ei kanna. Nad ei pea mängima suurtele summadele ega kulutama hullumeelseid rahakoguseid. Ainus nõue on, et nad vastaksid tingimustele, mis võimaldavad neile kasiinos parema kohtlemise. Selle klubi uksed on ka teile avatud. Jälgige statistikat, sest võite olla vaid sammu kaugusel VIP-iks saamisest.

Kuidas saada VIP-mängijaks?

VIP-staatuse saamise eeldusteks on aktiivsus ja lojaalsus. Eristaatuse saamiseks tuleb olla ühe ja sama kasiino pikaajaline klient, mängida regulaarselt tavasummadele (mitte miinimumsummadele) ja osaleda kasiino pakutavates mängijatele mõeldud kampaaniates ja boonustes. Lühidalt – tuleb mängida kasiino reeglite järgi.

Kasiinodel on oma mängijate kohta palju teavet. Kui täidate ülaltoodud tingimused, on kindel, et kasiino hoolitseb, et te konkurentide juurde ei läheks. Ärge uskuge müüti, et peate palju raha kaotama. Tõde on täpselt vastupidine! Kasiino on rahul, kui nende VIP-mängijad on rahul, sest siis on kindel, et rahulolevad mängijad tulevad uuesti mängima ja räägivad oma heast kogemusest ka teistele.

Millised on VIP-mängijate eelised?

Hüved on kõige tähtsamad! Tingimused, mida tavamängijatele ei pakuta. Need ei pruugi siiski kõigile ühesugused olla. Isegi VIP-mängijate hulgas on erinevad kategooriad. Aga põhireegel on, et VIP-mängija saab tavaliselt juurdepääsu erilaudadega turniiridele, lühidalt, kohtadele, kus saab mängida tõeliselt ahvatlevate rahasummade peale.

Kindlasti saate paremaid boonuseid ja preemiaid lihtsamalt... aga peate ikkagi nende nimel tööd tegema. Klassikaline soodustus on võitude kiirem välja võtmine. Tavaliselt hoolitseb iga mängija eest kindel kasiinotöötaja, kelle poole võib pöörduda kõigi küsimustega. Kui teil on pikem edutu periood või olete kaotuslainel, leiab ta kindlasti erilise ergutusboonuse või rahatagastuse.

Kui jõuate VIP-liiga tippu, siis asjad muutuvad. Sageli premeerib kasiino selliseid mängijaid kingituste või unustamatute elamustega. Piletid populaarsele võistlusele, luksuslik puhkus või kallis auto – valik on piiramatu ja kasiino teab hästi, miks see neile ära tasub. Seega andke endast parim – teie ees võib olla piiramatu maailm.

Kus on parim VIP-programm?

Turul on palju kasiinosid ja kui te ei leia oma nõudmistele vastavat või te ei oska turul orienteeruda, pöörduge meie poole. Oleme sel alal tegutsenud juba enam kui 15 aastat ja leiame kindlasti teie vajadustele vastava VIP-programmi. Soovitame alati kvaliteetsemaid kontrollitud kasiinosid, kus pole vaja muretseda pettuste või võitude maksmata jätmise pärast. Usaldusväärsus on meie jaoks kõige olulisem.

Selleks et saaksime teid aidata on meil vaja vähemalt algteadmisi teie nõudmistest. Saatke meile kiri e-posti aadressil vipclub@grisio.com ja me võtame teiega ühendust.

Soovin nautida VIP-mängija eeliseid
Proovige lemmikmänge tasuta
Hispaania blackjack Kaardimäng Microgaming Mängi
Pontoon Blackjack Kaardimäng NetEnt Mängi
Royal Crown Blackjack Kaardimäng Novomatic Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun