Müüdid ja faktid Blackjacki kohta

Müüdid ja faktid Blackjacki kohta

2017-08-18 11:12:57 - Braňo "Ace"

Blackjack võib näida pokkerist vähem populaarne, kuid tegelikult mängitakse seda kasiinodes pokkeriga võrreldes palju sagedamini. Blackjackil on ka väga värvikas ajalugu ja selle kohta leidub hulgaliselt huvitavaid fakte. Nende kohta leiate lisateavet meie artiklist. Liituge meiega ja avastage Blackjacki saladusi. Lugege kõige huvitavamaid fakte ja müüte Blackjacki kohta.

  1. Esimene Blackjacki kirjalik ülestähendus pärineb kuulsalt autorilt. Blackjacki mainis „Don Quijote” autor Miguel de Cervantes Saavedra (mõistagi teise nime all).
  2. Kõige kuulsam prantsuse keiser Napoleon Bonaparte oli kirglik Blackjacki mängija – see oli Elba saarel eksiilis olles tema lemmikajaviide.
  3. Blackjack on mäng, kus maja eelis on kõige väiksem. See on ainult 0,24%. Veebimänguautomaatide puhul on maja eelis 4–7% ja ruleti puhul ligikaudu 5,26%.
  4. Blackjackis kaartide lugemine tõepoolest toimib. Pealegi pole see nii keeruline kui enamik inimesi arvab ja see pole isegi ebaseaduslik. Kuid näiteks Suurbritannias võidakse teil viisakalt paluda lauast lahkuda.
  5. Kui otsustate kaarte lugeda, saate kõige suurema eelise siis, kui olete lauas kolmandal positsioonil.
  6. Öeldakse, et kui diiler tegutseb viimasena, annab see talle kerge eelise. Kasiinode tehtud arvutuste põhjal võidab diiler siis 48% juhtudest ja mängijad võidavad 44% juhtudest.
  7. Pikaajalised analüüsid on ka näidanud, et diileri keskmine käes olevate kaartide väärtus on 18.
  8. Parim olukord on selline, kus teie käes olevate kaartide väärtus on 21. Sellele järgneb 20, kui te aga arvate, et paremuselt kolmas käes olevate kaartide väärtus on 19, siis eksite. See on 11. Nii saate minimaalse riskiga võtta veel ühe kaardi ja saada nõnda tugeva tulemuse.
  9. Blackjack oli teatud ajalooperioodidel keelatud. Prantsusmaal oli see näiteks keelatud Prantsuse revolutsiooni ajal. USA-s oli Blackjacki mängimine ebaseaduslik peaaegu kogu 19. sajandi jooksul. See muudeti seaduslikuks alles 1930. aastal.
  10. Kui mängite Blackjacki ühe kaardipakiga, on kohe alguses Blackjacki saamise tõenäosus täpselt 4,8%.
  11. Blackjackil on oma kuulsuste hall, mis asub San Diegos Barona kasiinos. Kuulsuste halli legendaarsed mängijad saavad tasuta majutuse, sööki ja jooki. Neil pole aga lubatud kasiinos mängida.
  12. Prantsusmaal kannab Blackjack nime „Vingt-et-un”, Hispaanias „Ventiuna”, Slovakkias „Oko berie” ja Leedus „Dvidešimt vienas” (21).
  13. Kaartide segamine pole kaartide juhusliku jagunemise tagamiseks piisav. Seda seetõttu, et kaardid väärtusega 10 on eelmise mängu järel sageli koos. Juhusliku jagunemise tagamiseks tuleb pakki segada vähemalt kaks korda.
  14. Kasiinod üritavad maja eelist suurendada. Näiteks pakuvad nad mitme kaardipakiga mänge, mis võimaldab neil maja eelise suurendada 1,6%-ni.
  15. Paljud uued mängijad kaotavad seetõttu, et keskenduvad liiga palju väärtuse 21 saamisele. Pidage meeles, et teie eesmärk on lihtsalt diileri võitmine.
Proovige lemmikmänge tasuta
Hispaania blackjack Kaardimäng Microgaming Mängi
Pontoon Blackjack Kaardimäng NetEnt Mängi
Royal Crown Blackjack Kaardimäng Novomatic Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun